Fortællinger om gode opskrifter på god mad fra Thy
Klik på et billede for at se og høre fortællingerne:
(OBS!! Billederne ses uden beskæring med en skærmopløsning på mindst 1600 pixels. På skærme med mindre opløsning ses billederne uden beskæring på siden med den skrevne fortælling
Læs om og hør Per Blak fortælle om saltmad – 26. november 2015
Læs om Per Blaks røgede ål – 19. december 2013
Læs om saltede sild og Kaj Christiansen– 22. december 2011
Klik her for at læse om saltede kogte ål, høre Hans Erik Nørgaard fortælle og læse etnograf Mie Buus´ fortælling om “ålemad i Thy” – 22. september 2011
Klik her for at læse om Thymad og få opskrifter med kød fra får og lam – 14. april 2011
Klik her for at læse og høre om mad fra Thy, “bøjltorsk” og fiskefrikadeller fra Stenbjerg – 29. december 2010